Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-GF60VE Κλιματιστικό Inverter 22000 BTU A++/A+

1,116.00

Availability: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας Κωδικός προϊόντος: K-85478 Κατηγορία:

Δωροεπιταγή Ανακύκλωσης Αξίας 30€

Δωρεάν παράδοση εντός Αθηνών

Υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης σε όλη την Αττική 10€ + ΦΠΑ

Δυνατότητα τοποθέτησης από εξουσιοδοτημένο συνεργείο
Κόστος για 9.000 btu και 12.000 btu = 80€ + ΦΠΑ
Κόστος για 18.000 btu και 24.000 btu = 100€ + ΦΠΑ

Υπηρεσία επαγγελματικής συντήρησης κλιματιστικού 10€ + ΦΠΑ

Δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα

Περιγραφή

Η σειρά MSZ-GF αποτελεί την τελευταία καινοτομία της Mitsubishi Electric για τα κλιματιστικά τοίχου και είναι σχεδιασμένη για κορυφαία αρμονία μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και αθόρυβης λειτουργίας.

  • Econo cool: Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας παράλληλα ένα άνετο κλίμα και επιτρέπει την ταχεία μετάβαση στην επιθυμητή θερμοκρασία.
  • Αυτόματη επανεκκίνηση: Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Επαναφέρει τις ρυθμίσεις που είχαν οριστεί προηγουμένως, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ασφάλεια του κλιματιστικού.
  • Μέγιστo έλεγχο και μικρότερη κατανάλωση: Η DC inverter τεχνολογία μπορεί να επιτύχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, δεδομένου ότι οι αλλαγές θερμοκρασίας μέσα στο σπίτι εντοπίζονται και η απόδοση του συμπιεστή προσαρμόζεται στις απαιτούμενες ανάγκες.
  • Αθόρυβη Λειτουργία: Η δυνατότητα επιλογής “Αθόρυβης Λειτουργίας” στις ρυθμίσεις ταχύτητας ανεμιστήρα, εξασφαλίζει ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία κάτω από τα 22dB. Αποτελεί ιδανική λύση για την κρεβατοκάμαρα, καθώς είναι τόσο αθόρυβο, που θα ελέγχετε για να δείτε εάν είναι ενεργοποιημένο.
  • Λειτουργία “i save”: Το “i save” είναι μια απλοποιημένη λειτουργία ρύθμισης που ανακαλεί την προτιμώμενη (προκαθορισμένη) θερμοκρασία με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο. Πιέστε το ίδιο πλήκτρο δύο φορές στη σειρά για να επιστρέψετε άμεσα στην προηγούμενη ρύθμιση θερμοκρασίας. Η χρήση αυτής της λειτουργίας συμβάλλει στην άνετη χωρίς απώλειες λειτουργία, εφαρμόζοντας τις πιο κατάλληλες ρυθμίσεις κλιματισμού αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια όταν, για παράδειγμα, φεύγετε από το χώρο ή πηγαίνετε για ύπνο.
  • Νέο τηλεχειριστήριο: Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την εβδομαδιαία λειτουργία χρονοδιακόπτη καθώς και με νέο τηλεχειριστήριο για εύκολο χειρισμό.
  • Εγγυημένη λειτουργία: Εγγυημένη λειτουργία μέχρι τους -15οC στην θέρμανση και τους +46οC στην ψύξη
  • Λειτουργία Swing (Οριζόντιας & Κατακόρυφης Περσίδας): Η περσίδα εξόδου αέρα κινείται πάνω και κάτω έτσι ώστε η ροή αέρα να κατανέμεται ομοιόμορφα στο χώρο.Το πτερύγιο εξόδου αέρα κινείται απο άκρη σε άκρη έτσι ώστε η ροή αέρα να φτάνει σε κάθε σημείο του χώρου.
  • Λειτουργία Aco: Το κλιματιστικό αλλάζει αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών θέρμανσης και ψύξης,διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία.
  • Λειτουργία Self Diagnosis: Σε περίπτωση προβλήματος κατά τη λειτουργία του κλιματιστικού,εμφανίζεται η αντίστοιχη ένδειξη στην οθόνη.
  • Φίλτρο Nano Platinum: Το φίλτρο έχει μεγάλη επιφάνεια συγκράτησης και φέρει πλατινοκεραμικά σωματίδια μεγέθους νανομέτρου,που εξουδετερώνουν τα βακτήρια και έχουν αποσμητική δράση στον κυκλοφορούντα αέρα.
  • Low Temp Cooling: Ο έξυπνος έλεγχος ταχύτητας ανεμιστήρα στην εξωτερική μονάδα εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

 

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
20825 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
23215 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Όχι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,8 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,3 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
311 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
1489 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
65 dB
Εξωτερικής Μονάδας
65 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
110 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
32,5 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
23,8 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
84 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
88 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
33 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
7 χρόνια στον Συμπιεστή, 3 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστές